huwelijk

Q & A

Hoe kunnen we een aanvraag doen?

Via het contactformulier kunnen jullie contact met ons opnemen. Wij kunnen meteen kijken of jullie trouwdatum nog beschikbaar is en nemen dan dezelfde dag nog contact met jullie op. Bellen, mailen of appen is natuurlijk ook geen probleem ;)

Wat is jullie werkwijze?

Tijdens het aankleed moment splitsen we op en is Annelies bij de bruid en Derk bij de bruidegom, zo worden beide momenten op hetzelfde moment vastgelegd. Gedurende de ceremonie proberen we zo onopvallend mogelijk te werken, zodat jullie moment zo min mogelijk verstoord wordt. Derk staat achter in de ruimte en maakt overzichtsfoto's. Indien mogelijk (bijv. in de kerk) gaat hij naar boven om van daaruit foto's te maken. Annelies is meer vooraan aan het fotograferen. Voor de rest van de dag fotograferen we momenten, zoals de 'first look', van twee verschillende kanten. We zijn constant op zoek naar bijzondere momenten die gedurende de dag plaatsvinden en leggen de dag op een waarheidsgetrouwe manier vast. Denk daarbij aan details, sfeer, emotie en interacties tussen jullie en jullie gasten. We vinden het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en vragen niet om ongemakkelijke poseer houdingen. Sterker nog; we vinden niet-geposeerde en spontane foto's het mooist! We geven natuurlijk wel wat aanwijzingen, maar sturen jullie zo min mogelijk tijdens de shoot.

Komen jullie ook minder dan 8 uur fotograferen?

De mooiste reportages krijg je echt vanaf 8 uur fotografie; zo ontstaat er een mooi verhaal in de reportage en dat zul je bij het terugkijken van de foto's echt merken. Maar, in overleg is alles mogelijk dus ook al willen jullie wat minder uurtjes fotografie; neem dan zeker contact op en dan kijken we hoe we eruit kunnen komen!

Hoeveel contactmomenten zijn er?

Na de aanvraag plannen we een kennismakingsgesprek in waarbij we elkaar kunnen leren kennen, jullie dag kunnen doornemen, wij foto's en albums laten zien en wat over onze werkwijze vertellen.
Verder houden we via telefoon, mail of WhatsApp contact.

Doen jullie ook huwelijken in het buitenland?

Jazeker! Wij gaan graag met jullie mee op avontuur! Voor een huwelijk in het buitenland geldt een lager uurtarief, dus daar hebben we het tijdens het kennismakingsgesprek nog over. Tip: Aangezien een huwelijk in het buitenland meestal meerdere dagen omvat, raden we aan om op tijd contact met ons op te nemen!

Wanneer is het beste moment om een afspraak te maken voor ons huwelijk?

Any time, maar hoe eerder je boekt, hoe groter de kans op beschikbaarheid!

Hoeveel foto's kunnen we verwachten?

Wij leveren een ruime selectie foto's aan. Voor ieder uur fotografie kunnen jullie rond de 50-75 foto's verwachten.

Hoe worden de foto's bewerkt?

De foto's worden door Annelies zorgvuldig geselecteerd en bewerkt in een romantische stijl. Storende elementen worden weggewerkt, maar de foto's worden niet overbewerkt.

Hoe worden de foto's aangeleverd?

Jullie ontvangen de foto's via een online galerij en op een leuke USB- stick in hoge resolutie.

Wanneer kan ik mijn foto's verwachten?

Binnen 2 dagen krijgen jullie al een preview gestuurd met zo'n 15 foto's. Deze kunnen jullie dan al gebruiken voor op de social media en met familie en vrienden delen! In het hoogseizoen (mei t/m oktober) kan het maximaal 7-8 weken duren voordat jullie dan de rest van de trouwfoto's ontvangen. Voor kleine shoots maximaal 4 weken in het hoogseizoen en maximaal 2 tot 3 weken in het laagseizoen.

Met welke camera's werken jullie?

We werken met de Sony Alpha 7 III. Deze camera is uitgeroepen tot de beste camera van 2018 door Chip Foto Magazine. Verder hebben we twee keer de Canon 5D Mark III.

Maken jullie ook albums?

Zeker! Bij een huwelijksreportage zit een album er standaard al bij. Maar we kunnen natuurlijk ook een mooi stoffen of leren album (met 40/60 pagina's) voor jullie maken als jullie al getrouwd zijn en nog geen album hebben. Wij raden dit zeker aan te doen, zodat jullie een mooie tastbare herinnering hebben die je er af en toe nog even bij kunt pakken om alles weer opnieuw te beleven! Meer info en prijzen kun je vinden op de informatie pagina.

Staat je vraag er niet tussen?

Stuur vooral een berichtje.