huwelijk

Hi!
Wij zijn Annelies en Derk.
Sinds 1998 zijn we vrienden. In 2004 (na lang aandringen van Derk) verder als koppel. Na een relatie van 8 jaar, in 2012 getrouwd! Samen zijn wij Annelies Fotografie.

De passie voor fotografie, die Annelies al van kinds af aan heeft, is ook op Derk overgeslagen. Samen hebben we deze passie uit kunnen bouwen tot een bedrijf. We reizen graag overal naartoe om de meest bijzondere huwelijken vast te leggen!

We houden ervan om mensen op een spontane manier te fotograferen- dus ongedwongen en niet geposeerd- met oog voor detail, sfeer en emotie.
Mensen moeten lekker zichzelf kunnen zijn, het is dus onze taak als fotograaf om jullie op je gemak te laten voelen voor de camera.

Woorden die onze stijl samenvatten:
emotie vastleggen, oog voor detail, creatief, ongedwongen, naturel, vrolijk, spontaan, geen- geleun- tegen- put- aan - gedoe.

We hebben 2 kindjes, een hond, kat en een konijn en wonen in een heel fijn huis in het bos in het midden van Nederland (Hoenderloo). In 2014 gingen we, samen met ons toen 1-jarige dochtertje (Daantje), op avontuur! We zeiden beiden onze banen op, verlieten met pijn in ons hart na 8 jaar onze woonboot in het centrum van Amsterdam en vertrokken voor een jaar naar Bali, Indonesië.

In 2015 keerden we terug naar Nederland. Nog in datzelfde jaar, na de geboorte van onze zoon (Jan) besloten we om van onze passie ons werk te maken en zo kwam Annelies Hoek Fotografie tot leven; en we zijn nog iedere dag blij dat we dat besluit hebben genomen!
Van achter ons bureau kijken we zo het bos in en kunnen we in alle rust (be)werken.

huwelijk

Annelies: De creatieveling

Van 2006 t/m 2008 heeft Annelies de vakopleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam gevolgd. Hier leerde zij alles over de techniek, lichtgebruik, compositie en alles wat je moet weten als professioneel fotograaf. Annelies is de hoofdfotograaf tijdens huwelijken en doet alle 'kleine' shoots. Ook de nabewerking van al het beeldmateriaal wordt door haar gedaan.

Naast fotograferen heeft Annelies een passie voor interieurstyling en houdt ze van een een volle tafel met vrienden met een lekkere cocktail erbij (Bloody Mary is favourite), om in de tuin te werken en van lekker eten (wat Derk voor haar maakt).

huwelijk

Derk: De Pragmatist

Derk (afgestudeerd sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam) is verantwoordelijk voor de boekhouding, marketing, promotie, het klantcontact, het maken van het dienblaadje met G&T's (koffie of thee mag uiteraard ook gewoon) met wat lekkere dingen tijdens de kennismakingsgesprekken en het maken van de trouwalbums. Sinds 2017 opereert Derk niet alleen meer achter de schermen, maar ook achter de camera.
Derk houdt van een goed feestje op zijn tijd en zijn passie is koken. Wel in een opgeruimde keuken en het liefst voor vrienden en/of familie met lekkere wijn erbij.

Willen jullie kennis komen maken in ons kantoor aan huis? We horen graag van jullie om te kijken wat voor mooie dingen we samen kunnen maken!
De G&T's staan klaar ;)

X
Annelies en Derk
Contactformulier