HUWELIJK

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Zijn jullie op zoek naar 2 fotografen bij wie jullie helemaal jezelf kunnen zijn? En willen jullie een mooie huwelijksreportage zonder ongemakkelijke poseer houdingen? Wij fotograferen jullie zoals jullie echt zijn. Dit doen we door jullie zo veel mogelijk vrij te laten en zo min mogelijk te sturen tijdens de reportage.

2 fotografen

Uit eigen ervaring weten we dat een 2de fotograaf op jullie huwelijksdag een enorme toevoeging is; de gehele dag verloopt een stuk soepeler en minder chaotisch. Daarom komen wij standaard met z'n 2en!! (vanaf 8uur fotografie).

De voordelen van twee fotografen:

  1. De belangrijke momenten (zoals de 'first look' en tijdens de ceremonie) worden vanuit twee verschillende hoeken vastgelegd. Dat zorgt ervoor dat er meer verdieping in de reportage komt
  2. Slideshow van de foto's van overdag op het feest, zo krijgen de avondgasten ook een mooie impressie van de dag (en hebben jullie ook meteen al wat mooie foto's!)
  3. Tijdens het aankleed- moment heeft zowel de bruid als de bruidegom een 'eigen' fotograaf
  4. Altijd een back-up bij eventuele calamiteiten
  5. Twee fotografen voor de prijs van een!


Gedurende de dag zijn we op zoek naar speciale momenten van zowel jullie als jullie gasten. Een lach, een traan, een blik naar elkaar; wij vinden het belangrijk om kleine momenten van emotie vast te leggen, zo ontstaat er een mooi verhaal in de huwelijksreportage. Daarnaast herken je onze stijl aan: oog voor detail, naturel, spontaan, en een kleurrijke bewerking met af en toe een zwart/wit foto. De foto's worden op een zachte, romantische manier nabewerkt.

Ons tarief voor 2023/2024 begint bij 8 uur fotografie voor €1950,-. Dit is inclusief BTW, reiskosten < 200km en een mooi trouwalbum (vintage linnen 25x35cm; kleur naar keuze, jullie namen op de kaft + uitbreiding mogelijk tegen meerprijs). Ieder uur extra fotograferen is €175,- per uur. Hier zit ook de nabewerking van de foto's in. Gemiddeld kunnen jullie voor een gehele huwelijksreportage minimaal 500 foto's verwachten. We leveren de foto's op een mooie USB-stick in hoge resolutie (Hoge resolutie is noodzakelijk als je de foto's op groot formaat wilt laten printen) en via een online fotogalerij (in lage resolutie). Deze online fotogalerij kun je makkelijk met je familie en vrienden delen, zodat zij de reportage ook kunnen bekijken.

Spreekt ons portfolio jullie aan? Stuur ons een mailtje of vul het contactformulier hier in.

Trouwalbum

huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto huwelijksfotografie album foto

Een foto is pas een foto als deze afgedrukt is.

We leven in een digitale wereld en het lijkt alsof we de waarde van afdrukken zijn vergeten; niets is vergelijkbaar met het daadwerkelijk vasthouden van een foto. Door je foto's af te drukken maak je herinneringen tastbaar. Hoe leuk vond jij het om door het trouwalbum van je ouders (of zelfs grootouders) te bladeren?

Om digitale kopieën te hebben van onze beelden is fantastisch, maar we moeten de waarde van het afdrukken van onze foto's niet vergeten.

Je foto's af laten drukken is erg belangrijk, maar dit laten doen door een betrouwbaar bedrijf is net zo belangrijk. Je foto's laten afdrukken bij een afdrukservice geeft je niet de beste kwaliteit. Ook is het vaak zo dat de prints dan niet geheel hetzelfde zijn als het digitale beeld.

Een professionele drukkerij is niet te evenaren; hun printers worden gekalibreerd om ervoor te zorgen dat de kleuren op exact dezelfde manier afgedrukt worden zoals het digitaal wordt weergegeven. Je kunt het best voor een betrouwbare drukker kiezen. Daarom werken wij met Floricolor© en www.gallerycolor.nl.
Floricolor© is een drukkerij (gebaseerd in Porto; Portugal) die zich richt op de professionele fotograaf. Of we nu voor persoonlijke foto's of voor zakelijke doeleinden iets willen laten drukken, gebruiken we altijd Floricolor© en www.gallerycolor.nl

Als jullie dus een tijdloos, handgemaakt en uniek trouwalbum willen, neem dan contact met ons op zodat we aan de slag kunnen gaan om jullie album te personaliseren.

Wat krijgen jullie dan?


Optioneel:

ZWANGERSCHAPSSHOOT

De shoot duurt ongeveer 45-60min en kost €279,- inclusief BTW.

Hoe werkt het?

Een zwangerschapsshoot kun je het beste tussen de 32 en 36 weken doen, dan toont je buik mooi en ben je nog enigszins mobiel;). Als je deze kant op komt, neem ik je mee naar een mooie plek hier op de Veluwe. Je ontvangt digitaal minimaal 25 bewerkte foto's in hoge resolutie (Hoge resolutie is noodzakelijk als je de foto's op groot formaat uit wilt laten printen). Qua kleding is het het mooist als je iets straks aan hebt, dan is je buik mooi zichtbaar. Het is ook leuk om verschillende outfits te proberen en/of accessoires mee te nemen. Bij accessoires kun je denken aan; de echo, knuffel, kleertjes, schoentjes etc.

Liever op een zelfgekozen plek? Geen probleem! Binnen een straal van 25km vanaf Hoenderloo komen er alleen reiskosten bij van €0,35/km; >25km dan komt er €20 extra reiskostenvergoeding bij.

NEWBORNSHOOT

De shoot duurt ongeveer 1-1,5 uur en kost €319,- inclusief BTW en exclusief reiskosten

Hoe werkt het?

Een newbornshoot kun je het beste 2-3 weken na de geboorte van je kindje doen, dan krullen ze nog lekker in die schattige foetushouding. Je kunt uiteraard ook bepalen om het wat later te doen, wanneer er echt al lachjes tevoorschijn komen bijvoorbeeld. Het is ook belangrijk dat je jezelf ook weer fit genoeg voelt voor een shoot. De foto's maak ik uiteraard bij jullie thuis waar het lekker warm is en waar je alles binnen handbereik hebt (in de zomer, als het echt warm is, kan het ook buiten). Je ontvangt minimaal digitaal 25 bewerkte foto's in hoge resolutie (Hoge resolutie is noodzakelijk als je de foto's op groot formaat uit wilt laten printen).

Om alles goed af te stemmen (qua voedingstijdstip etc.) neem contact met me op!

COMBI SHOOT (zwangerschap & newborn)

Het is natuurlijk extra leuk (ook voor je kindje later) om én de zwangershoot én de newbornshoot te doen, zo heb je meteen een leuk begin van een foto-album. Als jullie er voor kiezen om beide shoots te laten doen, krijgen jullie natuurlijk wel wat korting:

Daarom; combi shoot €499,- inclusief BTW.
Een foto-album erbij? Vraag naar de mogelijkheden.

FAMILIESHOOT

Hoe leuk is het om met het hele gezin, of misschien wel met de hele familie, een shoot te doen?! Ik weet hier op de Veluwe een aantal hele mooie plekken om dat te doen. Natuurlijk maken we foto's met de hele familie erop, maar ik vind het ook leuk om wat spontane foto's tijdens het lopen al te maken.

Prijs: tot 4 personen €275,- inclusief BTW en reiskosten (iedere persoon extra +€10,-). Een shoot tot aan 8 personen duurt ongeveer 45 min. Vanaf 8 personen duurt de shoot een uur.

Voor een familieshoot ontvang je 30-50 foto's in hoge resolutie.

Liever op een zelfgekozen plek? Geen probleem! Binnen een straal van 25km vanaf Hoenderloo komen er alleen reiskosten bij van €0,35/km; >25km dan komt er €20,- extra reiskostenvergoeding bij.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hier staan onze algemene voorwaarden.